Privacy Verklaring

Nandas Kids

Privacyverklaring van Nanda’s Kids

Bij Nanda’s Kids vinden wij veiligheid en zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens erg belangrijk. Wij werken volgens de privacywet- en regelgeving wat betreft jouw persoonsgegevens en privacy. Wij verwerken uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten en website hebben verzameld. Wij verkopen jouw gegevens nooit aan derden noch stellen wij jouw gegevens voor commerciële doeleinden ter beschikking aan derden. Deze privacyverklaring is van toepassingen op het gebruik van de website (www.nandaskids.nl) en de dienstverlening van Nanda’s Kids. Met deze privacyverklaring van Nanda’s Kids maken we inzichtelijk op welke manier jouw persoonsgegevens worden opgeslagen en hoe die worden verwerkt. Ook vind je in deze privacyverklaring wat jouw rechten zijn met betrekking tot de gegevens die wij van jou verwerken en welke cookies wij gebruiken. Op deze manier erkent Nanda’s Kids dat jouw privacy belangrijk is en dat Nanda’s Kids op transparante wijze de genomen stappen wil toelichten die jouw privacy beschermen.

Waarvoor verwerkt Nanda’s Kids jouw gegevens?

Jouw gegevens verwerken wij alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming of indien het nodig is voor het uitvoeren van een overeenkomst. Ook kan het zijn dat wij wettelijk verplicht zijn om jouw gegevens te verwerken. Er zijn een aantal zaken waarvoor wij jouw persoonsgegevens verzamelen:

1) Contact opnemen Als je contact met ons opneemt (bijvoorbeeld via onze website of via e-mail) dan slaan wij jouw persoonsgegevens op. Ook als je ons belt of benaderd via social media, dan verwerken wij mogelijk jouw persoonsgegevens. Het gaat dan om de volgende persoonsgegevens: – Naam en/of bedrijfsnaam – E-mailadres en/of telefoonnummer – Adresgegevens Deze gegevens bewaren wij uitsluitend zolang als noodzakelijk, dus voor de korts mogelijke termijn. De persoonsgegevens bewaren wij zodat wij contact met jou kunnen opnemen via mail of telefoon. Door ons jouw gegevens te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor de beschreven doeleinden te gebruiken.

2) Google Analytics Als je onze website bezoekt, dan verzamelt onze website persoonsgegevens van jou ten behoeve van Google Analytics. Zo meten wij bijvoorbeeld welke pagina’s je bezoekt en hoe lang je deze pagina’s bekijkt. Deze gegevens zijn echter wel geanonimiseerd, dus ze zijn niet terug te herleiden naar jou. Het gaat dan om de volgende persoonsgegevens: – IP-adres (geanonimiseerd) Deze gegevens bewaren wij voor onbepaalde tijd zodat wij genoeg data kunnen verzamelen om onze website, diensten en services in de toekomst te kunnen verbeteren.

3) Nieuwsbrief of freebies versturen Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief of één van onze gratis weggevers aanvraagt, verwerken wij jouw persoonsgegevens. Het gaat dan om de volgende persoonsgegevens: – Naam – E-mailadres – Sociale media gegevens (zoals instagram of facebook accountgegevens) Deze gegevens bewaren gedurende de inschrijving of zolang als noodzakelijk, dus voor de korts mogelijke termijn. De persoonsgegevens bewaren wij zodat wij contact met jou kunnen opnemen via mail of sociale media ter behoeve van de nieuwsbrief of weggeefactie. De nieuwsbrieven van Nanda’s Kids worden verstuurd met Mailchimp, hier worden ook de persoonsgegevens bewaard. Het is goed om te weten dat onderaan de nieuwbrief die je ontvangt en waarvoor jij je zelf hebt ingeschreven, je jouw gegevens kunt aanpassen en uitschrijven. Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief, verwijderen wij jouw persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van de volgende maand uit het systeem. Door ons jouw gegevens te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor de beschreven doeleinden te gebruiken.

4) Offertes en facturen Als je een dienst bij Nanda’s Kids afneemt of producten bij ons koopt, verwerken wij jouw gegevens voor de offertes en facturen. Zo kunnen wij de overeenkomst die wij met jou aangaan op correcte wijze afhandelen. Het gaat dan om de volgende persoonsgegevens: – Naam en/of bedrijfsnaam – E-mailadres en/of telefoonnummer – Adresgegevens – Bedrijfsgegevens – Kamer van Koophandel nummer – IBAN-nummer Deze gegevens bewaren wij uitsluitend zolang als noodzakelijk, dus voor de korts mogelijke termijn. We gebruiken de persoonsgegevens om jouw bestelling en betaling af te kunnen handelen,. Om contact op te nemen met vragen over de bestelling/betaling. Om een afspraak te kunnen maken over het afhalen van de bestelling of het afleveren van jouw bestelling. Contact met je opnemen via mail of telefoon wanneer dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. (Persoons)gegevens ten behoeve van onze boekhouding bewaren wij tenminste zeven jaar. Dit is conform de wettelijke verplichtingen. Nanda’s Kids dient hieraan te voldoen en zal binnen een jaar na verstrijken van de voorgeschreven termijn de gegevens verwijderen. Door ons jouw gegevens te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor de beschreven doeleinden te gebruiken.

Met wie en waarmee verwerken wij jouw gegevens?

Nanda’s Kids werkt met verschillende partners en software samen om jou te helpen, om de overeenkomst uit te voeren en om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk in te richten. Met al deze partijen zijn verwerkersovereenkomsten afgesloten om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Ook met subverwerkers zijn de benodigde overeenkomsten afgesloten omdat Nanda’s Kids als doel stelt enkel samen te werken met partijen die voldoen aan de AVG wetgeving.

De partners waarmee wij samenwerken en/of waarmee jouw gegevens verwerkt worden:
– Jouw surfgedrag op onze website (Google Analytics)
– Nieuwsbrief (Mailchimp)
– Marketing (Facebook)
– Marketing en promotie (HQ-Online)
– Offertes en facturen (Moneybird)
– Hosting (MediaMora)
– Website onderhoud (MediaMora)

Welke cookies gebruikt Nanda’s Kids? 

Nanda’s Kids maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden die op jouw apparaat (laptop, tablet of telefoon) worden opgeslagen en bepaalde informatie onthouden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld onze website beter laten aansluiten op jouw wensen en verzamelen we waardevolle data waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij maken gebruik van de volgende cookies: 

1) Functionele cookies Deze cookies zorgen er voor dat onze website zo optimaal mogelijk functioneert. Deze cookies onthouden bijvoorbeeld je inloggegevens binnen onze website of welke producten er in je winkelmandje zitten.
2) Analytische cookies Analytische cookies zorgen er voor dat wij kunnen meten hoe jij je binnen onze website gedraagt. Bijvoorbeeld welke pagina’s je bekijkt en hoe lang je deze pagina’s bekijkt. Hiervoor slaat Google Analytics jouw IP-adres geanonimiseerd op, dus dit is niet naar jou te herleiden.
3) Tracking cookies Tracking cookies slaan gegevens van jou op om je advertenties of content te kunnen laten zien die speciaal op jou zijn afgestemd. Een voorbeeld hiervan is de Facebook pixel. Hiervoor vragen wij jouw uitdrukkelijke toestemming zodra je onze website bezoekt.
 

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Welke rechten heb jij?  

Nanda’s Kids erkent het belang van jouw privacy. Daarom kun jij te allen tijde jouw persoonsgegevens die wij voor jou verwerken opvragen of inzien. Ook voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken en beveilgen kun je contact met ons opnemen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@nandaskids.nl Je hebt de volgende rechten met betrekking tot jouw gegevens: – Jij hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien. – Jij hebt het recht om je persoonsgegevens door ons te laten aanpassen binnen onze systemen, bijvoorbeeld als je van adres veranderd. – Jij hebt het recht om je persoonsgegevens door ons te laten verwijderen binnen onze systemen, met uitzondering van gegevens die wij wettelijk verplicht zijn om te bewaren. – Jij hebt het recht om een klacht in te dienen als jij vindt dat wij niet op de correcte wijze met jouw persoonsgegevens om gaan. Deze klacht kun je indienen door te mailen naar info@nandaskids.nl 

Overige bepalingen 

Mocht er, ondanks al onze inspanningen ter bescherming van jouw privacy, toch een datalek plaatsvinden dan houden wij ons aan een meldplicht. Na constatering van dit datalek meldt Nanda’s Kids dit binnen 72 uur bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Indien jij een datalek ontdekt, dan verzoeken wij je dit zo snel mogelijk per e-mail op info@nandaskdis.nl te melden zodat wij de gepaste actie kunnen ondernemen. Deze privacyverklaring kan aan verandering onderhevig zijn, omdat Nanda’s Kids te allen tijde op een zo transparant mogelijke wijze inzicht wil verlenen in hoe jouw persoonsgegevens worden verwerkt. Een actuele versie van deze privacyverklaring zal daarom altijd via www.nandaskids.nl in te zien zijn. Nanda’s Kids is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de werking of inhoud van websites of diensten van derden.

Heb je vragen of andere opmerkingen? Dan kun je contact opnemen per e-mail op info@nandaskids.nl

Contactgegevens

De website www.nandaskids.nl is onderdeel van:
Nanda’s Styling
Oldengaarde 16
9331 LX Norg Nederland
(let op! dit is geen bezoekadres)

Contactpersoon:
Nanda Vissers-Ellens
E-mail: info@nandaskids.nl
Kvk-nr: 76746038

Privacyverklaring voor het laatst bijgewerkt op 10 mei 2023

Winkelwagen
De waardering van www.nandaskids.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 30 reviews.
Scroll naar boven