Over Nanda

Ondernemende, creatieve interieurstylist & moeder

Nanda s Kids II Nanda Vissers Ellens

Hallo allemaal, ik ben Nanda

Sinds een aantal jaren ben ik met veel plezier interieurstylist, waarbij ik misschien wel het liefste kinderkamers ontwerp. Dat is dan ook de reden geweest om een nieuwe stap te zetten en Nanda’s Kids te starten. Een webwinkel waar mooie producten te krijgen zijn voor jouw babykamer en kinderkamer. Leuke kindercadeautjes die natuurlijk ook mooi kunnen zijn op een kinderkamer. Tijdens een interieuradvies voor een kinderkamer ontstond het idee om zelf behang te gaan ontwerpen. Meestal heb ik iets in mijn hoofd qua stijl en kleuren, het is dan altijd een uitdaging om precies dat behang te vinden wat ik zou willen adviseren. Toen dacht ik waarom ga ik niet gewoon zelf behang ontwerpen. En van het één kwam het ander. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Daarnaast ben ik trotse moeder van onze twee geweldige dochters en getrouwd met de allerliefste man, Mark. We wonen met veel plezier in het mooie, bosrijke Norg. Waar we al menig voetstap in het bos hebben achtergelaten tijdens een wandeling met de meiden.

Kinderkamerstylist Nanda s Kids

Kinderkamerstylist

Mijn passie voor styling, ontwerpen en interieur is al jong begonnen. Als kind maakte ik al plattegronden op schaal van mijn droomhuis en op vakantie ontwierp ik het ideale vakantiepark. Indelingen, kleurgebruik, combineren van kleuren en dit in balans brengen, hier ben ik altijd al mee bezig geweest. Voor mij moet een kamer sfeervol, verrassend en een eenheid zijn maar bovenal heel functioneel. Daarin let ik altijd op een praktische indeling, voldoende bergruimte, rust door kleurgebruik en met oog voor persoonlijke spullen, duurzaamheid en het budget creëer ik voor jou een eigen sfeer.

Met Nanda’s Kids hoop ik jullie inspiratie te geven voor een fijne plek voor jouw kindje. Als moeder van twee kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk een fijne slaapkamer voor je kindje is. Dit draagt eraan bij dat ze zich er prettig voelen, wat weer zorgt voor een betere nachtrust (van jullie allemaal)! 

Kan je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting en aankleding van de babykamer of kinderkamer? Dan help ik graag! 

Winkelwagen
Scroll naar top