Kinderkamerstyling

Kinderkamer
styling

Persoonlijk advies van Nanda

Nanda s Kids II Nanda Vissers Ellens

Gratis productadvies van Nanda

Laat me weten waar je naar op zoek bent. Heb je vragen over de producten van Nanda’s Kids of zoek je iets wat Nanda’s Kids nog niet in de collectie heeft? Ik ga graag voor je op zoek en sta er altijd voor open om het assortiment voor de babykamer en kinderkamer uit te breiden met leuke producten. Er is natuurlijk nog zoveel moois aan kindermeubeltjes, kinderkamer accessoires en cadeautjes voor kinderen….. ik zoek graag iets speciaal voor jou!

 

Productadvies € 0,-

Kinderkamerstylist Nanda s Kids

Kleuradvies kinderkamer: sfeervolle styling

Met een kleuradvies voor de babykamer of kinderkamer help ik je op weg naar een eenheid in de slaapkamer van je kindje. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervolle en prettige plek voor je kindje. Als kinderkamerstylist en moeder van twee dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk de slaapkamer voor kinderen is. Voor een goede nachtrust van jullie allemaal is het belangrijk dat ze zich er heel prettig voelen! 

Nanda’s Kids werkwijze

Tijdens een persoonlijk digitaal of live gesprek (afhankelijk van de afstand) bespreken we de wensen zoals stijl, sfeer, en de mogelijkheden wat betreft kleuren en materialen voor de vloer, verfkleuren, eventueel behang, raambekleding, bedtextiel, accessoires en natuurlijk meubels. Om een goed kleuradvies te geven voor de kinderkamer is het noodzakelijk dat ik een beeld krijg van de kinderkamer. Dit kan op verschillende manieren; in sommige gevallen kan ik langskomen, je kan foto’s of een bouwtekening/plattegrond sturen of een digitale kijk in de slaapkamer. Hier komen we wel uit.

Vervolgens ga ik voor je aan de slag en maak ik een persoonlijk kleuradvies op maat. Je ontvangt van mij digitaal een uitgewerkt kleuradvies voor de kinderkamer, dat bestaat uit:

Met het kleuradvies voor de kinderkamer ben je klaar om inkopen te gaan doen!

 

Kleuradvies kinderkamer
€ 225,-

Reviews

Kleur- en indelingsadvies kinderkamer van Nanda

Met een kleur en indelingsadvies voor de kinderkamer zorg ik voor een verrassend, sfeervol en functionele indeling van de slaapkamer voor nu en de toekomst. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervolle en prettige plek voor je kindje. Met een optimale indeling, oog voor persoonlijke spullen en functionaliteit creëer ik de droomkamer voor jouw kindje.

Als kinderkamerstylist en moeder van twee dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk de slaapkamer voor jou en je kindje is. Functionaliteit en voldoende opbergruimte is een must en voor een goede nachtrust van jullie allemaal is het belangrijk dat ze zich er heel prettig voelen!

Nanda’s Kids werkwijze

Tijdens een persoonlijk digitaal of live gesprek (afhankelijk van de afstand) bespreken we de wensen zoals stijl, sfeer, indeling, meubilair, opbergruimte en de mogelijkheden wat betreft kleuren en materialen voor de vloer, verfkleuren, eventueel behang, raambekleding, bedtextiel en accessoires. Om een goed kleuradvies te geven voor de kinderkamer is het noodzakelijk dat ik een beeld krijg van de kinderkamer. Dit kan op verschillende manieren; in sommige gevallen kan ik langskomen, je kan foto’s of een bouwtekening/plattegrond sturen of een digitale kijk in de slaapkamer. Hier komen we wel uit.

Vervolgens ga ik voor je aan de slag en maak ik een persoonlijk kleur en indelingsadvies voor de kinderkamer op maat. Je ontvangt van mij digitaal een uitgewerkt kleuradvies en indelingsadvies voor de kinderkamer, dat bestaat uit:

Met het kleur- en indelingsadvies voor de kinderkamer maak jij de droomkamer voor je kindje!

 

Kleur- en indelingsadvies kinderkamer
€ 325,-

Kinderkamerstylist Nanda s Kids
Kinderkamerstylist Nanda s Kids

Kleur- en indelingsadvies babykamer van Nanda

Met een kleur en indelingsadvies voor de babykamer zorg ik voor een verrassend, sfeervol en functionele indeling van de slaapkamer van je baby voor nu en de toekomst. Door kleuren en materialen in balans te brengen leg ik een goede basis voor een sfeervolle en prettige plek voor je kindje. Met een optimale indeling, oog voor persoonlijke spullen en functionaliteit creëer ik een unieke en prettige slaapkamer voor jouw kindje.

Als kinderkamerstylist en moeder van twee dochters weet ik als geen ander hoe belangrijk de slaapkamer voor jou en je kindje is. Functionaliteit en voldoende opbergruimte is een must en voor een goede nachtrust van jullie allemaal is het belangrijk dat ze zich er heel prettig voelen!

Nanda’s Kids werkwijze

Tijdens een persoonlijk digitaal of live gesprek (afhankelijk van de afstand) bespreken we de wensen zoals stijl, sfeer, indeling, meubilair, opbergruimte en de mogelijkheden wat betreft kleuren en materialen voor de vloer, verfkleuren, eventueel behang, raambekleding, bedtextiel en accessoires. Om een goed kleuradvies te geven voor de babykamer is het noodzakelijk dat ik een beeld krijg van de slaapkamer. Dit kan op verschillende manieren; in sommige gevallen kan ik langskomen, je kan foto’s of een bouwtekening/plattegrond sturen of een digitale kijk in de slaapkamer. Hier komen we wel uit.

Vervolgens ga ik voor je aan de slag en maak ik een persoonlijk kleur en indelingsadvies voor de babykamer op maat. Je ontvangt van mij digitaal een uitgewerkt kleuradvies en indelingsadvies voor de babykamer, dat bestaat uit:

Met het kleur- en indelingsadvies voor de babykamer maak je die unieke babykamer!

 

Kleur- en indelingsadvies babykamer
€ 325,-

Winkelwagen
De waardering van www.nandaskids.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 35 reviews.
Scroll naar boven