Herroepingsrecht

Nandas Kids

Herroepingsrecht

Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht, dat kan. Stel Nanda’s Kids altijd eerst schriftelijk via info@nandaskids.nl op de hoogte.
Als klant heb je wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden.
Het is belangrijk om te weten dat je na deze melding nogmaals 14 dagen hebt om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Wanneer je gebruik maakt van je retourrecht, dien ik als verkoper het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten. Het is mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat dit op tijd en op de juiste manier wordt afgehandeld.

Uitzondering: Speciaal op bestelling gemaakte producten zoals bedden en ingelijste giclées worden uitgezonderd van het herroepingsrecht. Het product is gepersonaliseerd en op maat gemaakt naar smaak van de klant en valt daarom onder maatwerk. Zoals beschreven in de algemene voorwaarden van Nanda’s Kids is maatwerk uitgesloten van herroepingsrecht.

Mocht je vragen hebben over het retourproces of heb je hulp nodig bij het aanmelden van een retour, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta graag voor je klaar om je te helpen bij het retourneren van je product(en).

Winkelwagen
De waardering van www.nandaskids.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 31 reviews.
Scroll naar boven